Selecteer een pagina

Over ons

In 2018 is J-Main opgericht door Marvin Boezerman. Hij heeft dit managementbureau opgericht om zijn kwaliteiten en kennis toe te passen in de praktijk. Het creatief bezig zijn, de ontwikkeling van (opkomende) talenten en het bedenken van strategieën geven hem veel voldoening in zijn werkzaamheden.

Sinds 2020 groeide het management in artiesten en is ook Clifthon Zebeda officieel toegetreden na al op de achtergrond actief te zijn geweest. Met als doelstelling voor J-Main een breder netwerk aan te kunnen boren en als organisatie steviger op poten te kunnen staan vullen de twee managers elkaar aan in hun kwaliteiten.

Bij J-Main is het belangrijk dat elke artiest de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zijn/haar creativiteit toe te passen. Er wordt geen onderscheidt gemaakt in etnische achtergrond of geloofsovertuiging. Respect richting andere en jezelf staan hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft een sterke visie over hoe Influencers en artiesten zichzelf moeten positioneren in de markt en ze krijgen daar volop ondersteuning bij. De artiesten die zijn aangesloten krijgen allen persoonlijke begeleiding en het creëren van een vertrouwensband en een transparante relatie zijn daarin belangrijke aspecten.

Het kunnen oprichten van het record label is het gevolg van op korte termijn behaalde succes. Nu de mogelijkheden er zijn om in de muziekindustrie te kunnen groeien wordt er bij J-Main niet stilgezeten en is het streven heel Nederland en daarbuiten kennis te laten maken met het veelzijdige talent.

MISSIE:

De aangesloten Influencers en artiesten ondersteunen
en begeleiden om het uiterste uit zichzelf en hun carrière te halen.

VISIE:

Een toonaangevend managementbureau en record label, gedreven
door uniekheid en authenticiteit.

If you ain’t aim too high then you aim too low 

J-main 

© copyright 2020 j-main